DODJELA UVJERENJA O STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJU ZA VIZAŽISTE I MASERE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Polaznicima osposobljavanja u Obrtničkom učilištu POUKA uručena su Uvjerenja o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova vizažista i masera.

Polaznici osposobljavanja za obavljanje poslova masera/ke i vizažista/ice su nakon odslušane stručno-teorijske i praktične nastave pristupili završnoj provjeri tijekom koje su pokazali vrlo dobro znanje i vještine koje su usvojili tijekom programa osposobljavanja.

Nakon uspješno položenih završnih provjera, u ponedjeljak, 11. veljače 2013. godine, organizirana je svečana dodjela Uvjerenja o osposobljavanju. Prije same dodjele Uvjerenja prisutnima se obratio i predsjednik Upravnog vijeća POUKE Božo Barać te iskazao zadovoljstvo postignutim rezultatima prve generacije masera i vizažista u Obrtničkom učilištu POUKA koji su osposobljeni za obavljanje poslova koji se traže na tržištu rada u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Polaznicima je na uspješnom završetku programa čestitala i v.d. stručnog voditelja obrazovanja Jasmina Sinovec nakon čega je uslijedila podjela Uvjerenja o osposobljavanju koja će polaznici moći upisati u radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top