ODRŽANA RADIONICA ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2013. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 11. ožujka 2013. godine održana je informativna radionica o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2013.“ namijenjena poduzetnicima i obrtnicima.

Cilj radionice je bio informiranje obrtnika i poduzetnika o mogućnostima kandidiranja projekata te postupku prijave za projekte u okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, Križevačkog poduzetničkog centra i Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, a predavačice su bile Gordana Kotarščak (PORA) i Jasmina Sinovec (POK Koprivnica).

Radionici su prisustvovala 22 poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls" za 2013. godinu, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati, intenzitet bespovratnih potpora, uvjeti prijave te natječajna dokumentacija. Detaljno je pojašnjen Prijavni obrazac i Projektni prijedlog koje je potrebno popuniti s pripadajućom tablicom proračuna.

U planu je realizacija dviju radionica za poduzetnike i obrtnike s križevačkog i đurđevačkog područja. Radionice će se održati 13.ožujka u Maloj gradskoj vijećnici Grada Križevaca i 15.ožujka u dvorani Obrtničkog doma u Đurđevcu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na navedene radionice u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na broj telefona 623-408.


Natrag
scroll to top