U KOPRIVNICI DONIRANO 50 FISKALNIH BLAGAJNI MALIM TRGOVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u petak, 15. ožujka, održana je dodjela fiskalnih blagajni za dobitnike iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije.

Akcijom Hrvatske obrtničke komore osigurano je 200 fiskalnih blagajni za male trgovce obrtnike, a blagajne su uručene u 5 regionalnih centara: Rijeci, Splitu, Osijeku, Zagrebu i Koprivnici. Blagajne, u ukupnoj vrijednosti od 300.000 kuna, su donacija tvrtke Philip Morris Zagreb d.o.o.

Na dodjeli doniranih fiskalnih blagajni su pored dobitnika i domaćina iz područnih obrtničkih komora, sudjelovali i predstavnici partnera – Hrvatske obrtničke komore i tvrtki Philip Morris Zagreb d.o.o. i Fiskal 1 d.o.o. iz Zagreba.

Dobavljač fiskalnih blagajni, tvrtka Fiskal 1 d.o.o. iz Zagreba, koja je za predviđeni iznos donacije isporučila odgovarajući broj i vrstu fiskalnih blagajni, obrtnicima-dobitnicima je prigodom dodjele, osigurala kratku edukaciju o instalaciji i primjeni fiskalnih blagajni koje su isporučene.

Ova akcija provedena je s ciljem da se obrtnicima malim trgovcima pomogne u provedbi zakonske obveze fiskalizacije. U provedenom selekcijskom postupku za dodjelu fiskalnih blagajni prioritet su imale male trgovine, s malom površinom, prometom i brojem zaposlenih, iz ruralnih, a posebno otočkih i brdskih područja i područja od posebne državne skrbi.


Natrag
scroll to top