U ĐURĐEVCU ODRŽANA POSLJEDNJA U NIZU RADIONICA ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2013. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 15. ožujka 2013. godine u Đurđevcu održana je treća i ujedno posljednja informativna radionica o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2013.“ namijenjena poduzetnicima i obrtnicima.

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, Križevačkog poduzetničkog centra i Poduzetničkog inkubatora Koprivnica, a predavači su bili Tihomir Cvetković (Križevački poduzetnički centar d.o.o), Franjo Babić (PORA) i Jasmina Sinovec (Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije).

Radionici su prisustvovali 13 poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls" za 2013. godinu, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati, intenzitet bespovratnih potpora, uvjeti prijave te natječajna dokumentacija. Detaljno je pojašnjen Prijavni obrazac i Projektni prijedlog koje je potrebno popuniti s pripadajućom tablicom proračuna.

Predavači su također odgovarali na sva pitanja oko projetknih ideja poduzetnika i pripreme potrebne natječajne dokumentacije, te ih uputili da se za sve dodatne informacije obrate potpornim institucijama koje su ovu radionicu i organizirale.


Natrag
scroll to top