ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Sjednica Upravnog odbora Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je u srijedu 27.03.2013. u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.
Članovima Upravnog odbora prezentirane su aktivnosti koje su se odvijale od prošle sjednice te su, kao i do sada, izrazili zadovoljstvo radom Komore.

Razmatralo se Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2012. godinu te je iskazano zadovoljstvo provedenim aktivnostima i ostvarenim financijskim rezultatima.

Upravni odbor Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije prihvatio je zaključke sa sastnaka 6 komora sjeverozapadne Hrvatske te daje podršku Hrvatskoj obrničkoj komori u svim aktivnostima koje poduzima u svojim nastojanjima da prilikom donošenja pojedinih propisa važnih za obrtništvo ustraje u iznalaženju rješenja koja su u interesu obrtnika. Podržavaju se sve mjere pregovaranja, čak i prosvjedi, u slučaju da se zahtjevi HOK-a ne prihvate.


Natrag
scroll to top