17. DANI TRAVNJAKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

11. i 12. svibnja 2013. godine na koprivničkom sajmištu održat će se 17. Poljoprivredni sajam Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije. U organizaciji Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Grada Koprivnice, Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvatske poljoprivredne agencije, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima, Srednje gospodarske škole Križevci i Konjičkog kluba Koprivnica, 11. i 12. svibnja 2013. godine na koprivničkom sajmištu održati će se 17. Poljoprivredni sajam Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji na području stočarske, ratarske, voćarske, vinogradarske, ekološke i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, te ostalog poduzetništva.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, podizanja kvalitete nastupa izlagača, kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalnih proizvoda, te će se u tom smislu ove godine dodijeliti nagrade u raznim kategorijama poljoprivredne proizvodnje.

Stoga se pozivaju obrtnici da se predstave na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji. Ove godine je izložbeni prostor za sve izlagače besplatan.


Natrag
scroll to top