ODRŽANA RADIONICA NA TEMU "IZRADA POSLOVNOG PLANA" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak 19. travnja su u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije predstavnici Zagrebačke banke održali radionicu o izradi poslovnog plana. U sklopu aktivnosti Obrtnik i partner i ove će se godine u suradnji sa Zagrebačkom bankom provesti natječaj "Moj motiv!" 2013 te će se dodijeliti donacije najboljem novom obrtničkom proizvodu. Budući da će se kroz natječaj vrednovati i priloženi poslovni plan na održanoj radionici obrtnike se educiralo o njegovoj izradi.

Prezentaciju kako izraditi kvalitetan poslovni plan održao je direktor centra za poduzetničko bankarstvo, Igor Lukša. Istaknuo je važnost svakog pojedinog elementa poslovnog plana o kojemu treba voditi računa prilikom njegove izrade (podaci o obrtniku, ideja, opis proizvoda i načina proizvodnje, tržišna orijentiranost, ekonomska opravdanost te svrha/namjena trošenja sredstava).

U okviru natječaja dodijelit će se četiri nagrade, a fond donacija za prvo mjesto je 100,000 kn, za drugo 85,000 kn i 65,000 kn za treće mjesto. Odluku o izboru 10 najboljih donijet će komisija između kojih će 3 pobjednika odabrati Facebook korisnici, dok će četvrtog dobitnika koji će dobiti donaciju u iznosu od 50.000 kn odabrati komisija.


Natrag
scroll to top