SREDNJA ŠKOLA “IVAN SELJANEC” OBILJEŽILA DAN ŠKOLE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 20. travnja, u Križevcima je održana svečanost povodom obilježavanja Dana Srednje škole "Ivan Sejanec". Prvi dio svečanosti održan je u Hrvatskom domu u Križevcima. Nakon što je ravnatelj Brunoslav Sabolek pozdravio sve prisutne i zahvalio na dolasku započela je priredba koju su zajedničkim radom pripremili učenici, roditelji i nastavnici škole. Učenica Matea Kolarić predstavila je svoje vještine u izradi koktela, a učenice koje se školuju za zanimanje krojač na modnoj reviji predstavile su svoje radove. Za kraj su učenici i roditelji sve prisutne nasmijali zabavnim igrokazom koji su pripremili.

Proslavu Dana škole svojim dolaskom su, uz ostale uvažene goste, uveličali i župan Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Koren i gradonačelnik Grada Križevaca i saborski zastupnik gospodin Branko Hrg koji su se nakon priredbe obratili prisutnima te sa nekoliko prigodnih riječi čestitali Dan škole.

Nakon priredbe, u prostorima škole je organizirano druženje uz roštilj koji su, uz pomoć mentora, pripremali učenici koji se školuju za zanimanje kuhar.

S obzirom na vrlo dobru suradnju koju Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije ima sa Srednjom školom “Ivan Seljanec” tajnik Komore gospodin Božo Barać također se odazvao pozivu da prisustvuje proslavi Dana škole.


Natrag
scroll to top