XVII. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 9. do 11. svibnja u Toplicama Sv. Martin održano je 17. po redu Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu.
Savjetovanje je organiziralo Ministarstvo poduzetništva i obrta, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, a tema je ove godine bila „Ususret Strukturnim fondovima Europske unije“.
Ovogodišnje Savjetovanje svojim prisustvom uveličao je prof.dr.sc. Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske koji je ujedno i otvorio ovaj značajan skup.
Savjetovanje je tradicionalno okupilo poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja te je izuzetna prigoda za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za razvoj poduzetništva i gospodarstva.
Radni dio XVII. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu podijeljen je u dva dana, a obzirom na skorašnje pristupanje naše zemlje u zajednicu europskih zemalja, Savjetovanje je bilo u potpunosti posvećeno aktualnim temama vezanim uz perspektive financiranja poduzetničkih projekata iz fondova Europske unije.


Natrag
scroll to top