MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA I OBRTNIČKA KOMORA POTPISATI ĆE UGOVOR O PROVEDBI PROJEKTA „STIPENDIJE UČENICIMA U OBRTNIČKIM ZANIMANJIMA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 07. lipnja (petak) 2013. godine u 13,00 sati u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održat će se svečano potpisivanje ugovora o provedbi projekta "Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima". Ugovor o provedbi projekta „Stipendije učenicima u obrtničkim zanimanjima“ iz programa poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013“ potpisat će u ime Ministarstva poduzetništva i obrta Ministar Gordan Maras, a u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Predsjednik Zvonko Pecikozić.

Ministarstvo poduzetništva i obrta osiguralo je 252.000,00 kuna za dodjelu 60 stipendija u iznosu od 350,00 kuna mjesečno za 60 učenika deficitarnih obrtničkih zanimanja u školskoj godini 2013/2014.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa Gradovima Križevci, Koprivnica i Đurđevac, poduzećima i obrtnicima iz Koprivničko-križevačke županije osigurat će drugi dio stipendije, tako da će učenici mjesečno primati stipendije u iznosu od 700,00 kuna.

Na ovaj način želimo promovirati upis učenika u deficitarna zanimanja i partnersko djelovanje na području obrazovanja kadrova u skladu s potrebama gospodarstva Koprivničko-križevačke županije.


Natrag
scroll to top