MINISTAR PODUZETNIŠTVA I OBRTA ODRŽAO SASTANAK S OBRTNICIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 7. lipnja, ministar poduzetništva i obrta g. Gordan Maras u Koprivnici je održao sastanak sa obrtnicima. Na sastanku je bilo prisutno oko 70 obrtnika iz Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Krapinsko-zagorske, Međimurske i Varaždinske županije.
Sastanak s obrtnicima organiziran je na inicijativu ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa koji je izrazio želju da ovakve sastanke održava jednom godišnje kako bi direktno razgovarao s obrtnicima i dobio najbolje informacije o stanju u obrtništvu.
Na početku sastanka prisutne obrtnike te Ministra i njegove suradnike pozdravio je predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije g. Zvonko Pecikozić. U uvodnom dijelu ministar Maras predstavio je novi Zakon o obrtu te istaknuo kako je njegov interes da Zakon bude najbolji mogući za obrtnike.
Nakon uvodnog obraćanja Ministra obrtnici su imali priliku postavljati pitanja te izraziti svoje mišljenje vezano uz temu Zakona o obrtu. Obrtnici su iznijeli brojne primjedbe na Zakon o obrtu i stanje u obrtništvu. zatražili su uvažavanje Hrvatske obrtničke komore kao jedinog legitimnog predstavnika koji zastupa interese obrtnika i obrtništva u Republici Hrvatskoj.Ministar je najavio da će uvažiti neke od primjedbi kako bi Zakon kvalitetno regulirao problematiku vezanu uz obrtništvo.


Natrag
scroll to top