OSPOSOBLJENO 12 NEZAPOSLENIH OSOBA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište POUKA je u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje završilo osposobljavanje nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada.
12 nezaposlenih osoba s područja grada Koprivnice i Đurđevca uspješno je položilo završne provjere u okviru verificiranih programa osposobljavanja za obavljanje poslova poslužitelja jela i pića.
Osposobljavanje je počelo krajem svibnja kada su polaznici započeli s redovnom stručno-teorijskom nastavom, a nastavilo se odrađivanjem vježbi te praktične nastave u licenciranim radionicama pod vodstvom majstora – stručnih učitelja.
Nakon odrađene praktične nastave polaznici su pristupili završnoj provjeri koja se sastojala od pismene provjere stečenih teorijskih znanja i provjere usvojenih praktičnih vještina. Polaznici su tijekom provjere pokazali vrlo dobro znanje i vještine te su s uspjehom položili završnu provjeru.
Za sve polaznike osposobljavanja bit će organizirana zajednička podjela Uvjerenja koja izdaje Obrtničko učilište POUKA o uspješno savladanom programu, a upisuju se u Radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top