PRAKTIČNA NASTAVA ZA MONTERE AUTONOMNIH ENERGETSKIH SUSTAVA IZ OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Za polaznike programa osposobljavanja za obavljanje poslova monter autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije u tijeku je praktična nastava.
Nakon odslušanog redovnog dijela stručno teorijske nastave i vježbi, polaznici su započeli s praktičnom nastavom koju Obrtničko učilište POUKA provodi u suradnji s partnerskim poduzećima Flip d.o.o. i Nitre d.o.o. iz Koprivnice, Instalcijama Horvat d.o.o. iz Legrada, Termo-klimom d.o.o. iz Nedelišća, te „Montaža Fancev“ iz Virja, i „Termoinst“ iz Križevaca. S obzirom na već postojeći mobilni autonomni set za proizvodnju električne energije iz sunca i vjetra, mini solarnu elektranu od 5 kw, Učilište je iz vlastitih sredstava nabavilo pokazni sustav montaže ćelija na limeni krov i crijep, te konstrukciju simulacije kosog i ravnog krovišta i fotonaponske ćelije. Tako da će polaznici dio praktične nastave i vježbi odraditi pod nadzorom mentora stručnog učitelja u Obrtničkom učilištu POUKA.
Nakon što polaznici odrade predviđenu praktičnu nastavu pristupit će polaganju završne provjere koja se sastoji od provjere usvojenih praktičnih vještina te stručno-teorijskih znanja te će im po uspješnom završetku biti izdana Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top