HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE U NADZORU POLAZNICIMA OSPOSOBLJAVANJA ZA MONTERA AUTONOMNIH ENERGETSKIH SUSTAVA IZ OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci u petak, 23. kolovoza izvršili su nadzor nad polaznicima stručnog osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije.
Polaznici su nakon odslušanog redovnog dijela stručno teorijske nastave i vježbi započeli s praktičnom nastavom koju provodimo u suradnji s partnerskim poduzećima Flip d.o.o. i Nitre d.o.o. iz Koprivnice, Instalcijama Horvat d.o.o. iz Legrada, Termo-klimom d.o.o. iz Nedelišća, obrtima „Montaža Fancev“ iz Virja, i „Termoinst“ iz Križevaca.
Učilište je također iz vlastitih sredstava nabavilo pokazni sustav, konstrukciju i fotonaponske ćelije na kojima su polaznici pokazali dosad stečena znanja i vještine. Predstavnici HZZ-a su iskazali zadovoljstvo postignutim rezultatima uz odlične uvjete tj. opremu s kojom Učilište raspolaže te stručnjacima koji provode program.
Nakon što polaznici odrade predviđenu praktičnu nastavu pristupit će polaganju završne provjere koja se sastoji od provjere usvojenih praktičnih vještina te stručno-teorijskih znanja te će im po uspješnom završetku biti izdana Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top