U TIJEKU PRIJAVE ZA ISPITE O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Pozivamo sve zainteresirane za polaganje ispita o stručnoj osposobljenosti da prijave polaganje ispita u roku listopad 2013. godine. U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije majstorski ispiti mogu se polagati u pet ispitnih rokova – veljača, travanj, lipanj, listopad i prosinac.
Za sljedeći ispitni rok, listopad zainteresirani kandidati mogu se prijaviti najkasnije do 14. rujna.Ispit o stručnoj osposobljenosti može se polagati za jednostavnija zanimanja s liste vezanih obrta za koje je objavljen program polaganja.
U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije ispit se može polagati za slijedeća zanimanja: cvjećar-aranžer, drvogalanterist, elektrozavarivač, građevinski staklar, keramičar, maser, parketar, pečenjar, poslužitelj jela i pića, priprematelj bureka i pizza, priprematelj jednostavnih jela i slastica, vulkanizer i zavarivač plinom.
Sve dodatne informacije kandidati mogu dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a ili na broj telefona 624 476.


Natrag
scroll to top