16. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije je nositelj ovog sajma koji će se održati od 8. do 10. studenog 2013. u Križevcima. U ponedjeljak 26. kolovoza 2013. u Križevcima na prijedlog župana Darka Korena održana je druga sjednica Organizacijskog odbora Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Na njoj je dogovoreno je da će tehničko i financijsko poslovanje Sajma ove godine preuzeti Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji sa Križevačkim poduzetničkim centrom.
Organizator sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Križevački poduzetnički centar d.o.o., Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.
Za direktora 16. Obrtničkog i gospodarskog sajma izabran je tajnik Obrtničke komore Božo Barać.
Ove godine sajam će se održavati od 8. do 10. studenog 2013.g. te planira okupiti oko 250 izlagača. Svi zainteresirani za izlaganje mogu se prijaviti i više informacija dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, tel. 048/623-408 ili www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr, www.ogs.com.hr


Natrag
scroll to top