KOMORA I POUKA U TJEDNU CJELOŽIVOTNOG UČENJA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

7. Tjedan cjeloživotnog učenja u Obrtničkoj komori i Obrtničkom učilištu Pouka obilježen je brojnim aktivnostima, edukacijama i prezentacijama.

Komora i Pouka već nekoliko godina aktivno sudjeluju u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja. Prošlog tjedna održani su dani otvorenih vrata Komore i Učilišta, gdje su posjetitelji razgledavali učionice u kojima su im prezentirana suvremena nastavna sredstva i pomagala, a obrtnici su informirani o besplatnim edukacijama za koje je sredstva (98 tisuća kuna) osigurala Obrtnička komora Kc-kž županije preko projekta Poduzetnički impuls MINPO-a.

Održana je prezentacija „zelena zanimanja“ i obnovljivi izvori energije namijenjena obrtnicima i poduzetnicima, jedinicama lokalne i područne samouprave, školama te građanima koji su se željeli educirati o obnovljivim izvorima energije.

Prezentacije proizvodnog programa tvrtki Bosch i Energyplus namijenjene elektroinstalaterima, vodoinstalaterima, instalaterima grijanja i klimatizacije, plinoinstalaterima te prezentacija aktualnih nacionalnih i EU natječaja iz područja obnovljivih izvora energije.

U sklopu tjedna cjeloživotnog učenja započelo je i informatičko obrazovanje obrtnika u Đurđevcu.

Posjetiteljima i svima zainteresiranima je omogućen upis u verificirane programe osposobljavanja i usavršavanja koje provodi Učilište uz prigodne popuste.


Natrag
scroll to top