OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA FINALIST NATJEČAJA „MOJA ZELENA ZONA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Projekt „Obrazovanje za zelena zanimanja“ koji je POUKA kandidirala na natječaj Zagrebačke banke za razvoj zelenog poduzetništva „Moja zelena zona“ izabran je u krug deset najuspješnijih projekata.
Na natječaj za inovativne i održive projekte upotrebe zelenih tehnologija i energetske učinkovitosti „Moja zelena zona“ koji je Zagrebačka banka raspisala u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske prijavilo se više od 120 projekata.
Većina projekata odnosi se na obnovljive izvore energije, edukativne i istraživačke projekte, a zanimljivo je da se na natječaj prijavilo više od deset gradova.
Odabrane su inicijative s područja cijele Republike Hrvatske te su zastupljene udruge, zadruge, trgovačka društva i javne institucije.
Najbolji projekti će biti poznati nakon javnog glasovanja na stranici http://www.zelenazona.hr. Glasovanje će trajati od 4. do 17. studenog 2013., dok će svoj sud o najodrživijem i “najzelenijem” odnosno energetski najučinkovitijem projektu prijavljenom na Natječaj donijeti i stručno povjerenstvo.
Dobitnici dviju potpora od po 150.000 kn (u bruto iznosu), jedne po odabiru javnosti, a druge po mišljenju stručnog povjerenstva, bit će objavljeni 25. studenoga 2013.


Natrag
scroll to top