USPJEŠNO ZAVRŠIO 16. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM U KRIŽEVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 16. Obrtničkom i gospodarski sajmu Koprivničko-križevačke županije sudjelovala su 242 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije te Bosne i Hercegovine, a od toga je bilo 112 obrtnika.
Od 08.-10. studenog 2013. održavao se šesnaesti po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, ali prvi u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.
Sajam je otvorio predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i obratio se prisutnima, a otvorenju u Gimnazijskoj dvorani prisustvovali su predstavnici državne, županijske i gradske vlasti, obrtnici, gospodarstvenici te predstavnici ustanova i udruga. Uz njih, svečanost otvorenja uveličali su i predstavnici prijateljskih gradova Čitluk i Reana del Rojale te grada Subotice.
Prisutnim gostima i uzvanicima obratili su se predsjednik Organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevački Darko Koren, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Tomislav Katanović, predsjednik HGK Županijske komore Koprivnice gospodin Miroslav Vitković, te pomoćnik ministra poduzetništva i obrta Vjekoslav Rakamarić.
Tijekom tri dana trajanja sajma održavale su se edukativne radionice o mogućnostima iskorištavanja tekstilnog otpada, informativni seminari o mogućnostima korištenja EU fondova i poboljšanja poslovne konkuretnosti putem elektroničkog poslovanja, te prezentacija o mogućnostima korištenja obnovljivih izvora energije. Održan je i već tradicionalan prikaz Martinjske špelancije i krštenje vina, te modna revija i revija frizura u organizaciji Udruženja obrtnika Križevci koja je privukla veliki broj posjetitelja.
U nedjelju 10. studenoga održana je nagradna igra za posjetitelje sajma, te je izvučeno dvadesetak dobitnika nagrada, te dobitnica glavne nagrade skutera gospođa Ivana Oškera iz Rovišća.
Zahvalivši se svim izlagačima i posjetiteljima, sajam je zatvorio župan Darko Koren.


Natrag
scroll to top