EDUKACIJA O PRIMJENI JOPPD OBRASCA I IZMJENAMA ZAKONA O POREZU NA DOHODAK - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 05. prosinca 2013.g. u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Koprivnica održana je edukacija o primjeni JOPPD obrasca i izmjenama Zakona o porezu na dohodak.

Edukaciji o primjeni JOPPD obrasca i izmjenama Zakona o porezu na dohodak održali su predstavnici Porezne uprave Područni ured Koprivnica, pročelnica gđa Željka Bućan, gđa Mirjana Petrović i g. Radivoj Čavić. Edukaciji su prisustvovali brojni obrtnici i poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije.

Na kraju je zaključeno da obrtnici i poduzetnici koji imaju dodatna pitanja mogu ih dostaviti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije (e-mail: ok.koprivnica@hok ili fax: 048/623-408) ili u HGK Županijsku komoru Koprivnica (e-mail: hgkkc@hgk.hr ili fax: 048/674-570). Pitanja će se objediniti te će se tražiti pismeni odgovor Porezne uprave.

Organizatori edukacije bili su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica).


Natrag
scroll to top