ODRŽAN SASTANAK S IZLAGAČIMA ZA SAJAM VIROEXPO 2014. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 17. siječnja, održan je sastanak s obrtnicima i poduzetnicima koji će izlagati svoje proizvode na sajmu Viroexpo 2014.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK Županijska komora Koprivnica i ove godine organiziraju nastup obrtnika i poduzetnika na sajmu Viroexpo u Virovitici. Na 105 m2 unutarnjeg i 15 m2 vanjskog izložbenog prostora 30 obrtnika i poduzetnika predstavit će gospodarstvo Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku izlagačima su prezentirani uvjeti izlaganja na sajmu u Virovitici, dogovoreni svi detalji oko izlagačkog prostora te im je predočena situacija u svezi s nastupom na ostalim sajmovima u 2014. godini.

Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać održao je poseban sastanak s obrtnicima izlagačima te ih upoznao s problemima u svezi daljnjeg financiranja izlaganja na sajmovima. S obzirom da je komorski doprinos značajno smanjen, posebno dio koji pripada Komori koja je do sada većinom sama plaćala nastupe obrtnika na sajmovima, morat će se tražiti novi modeli financiranja, ili kroz samofinanciranje ili kandidiranje projekata. Isto tako, predloženo je da se u financiranje nastupa na sajmovima uključe i udruženja obrtnika kojima pripada preko 50% ukupnog komorskog doprinosa.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije pokušati će pribaviti sredstva iz drugih izvora kako bi svojim članovima osigurala što povoljniji nastup na sajmovima za koje su zainteresirani, kao što je to činila i do sada.


Natrag
scroll to top