ODRŽAN OKRUGLI STOL „AKTUALNI POSTUPCI ZAVARIVANJA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 15. siječnja 2014. u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA održan je Okrugli stol „Aktualni postupci zavarivanja“ u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji se sufinancira iz bespovratnih sredstava Europske unije.

Na Okruglom stolu prisustvovali su partneri u projektu Marvin d.o.o. iz Koprivnica, Rasco d.o.o. iz Kalinovca, S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca te predstavnik metalske struke Duwar d.o.o. iz Koprivnice.

Cilj Okruglog stola bio je prikupiti informacije o aktualnim postupcima zavarivanja te definirati potrebne kompetencije zavarivača koje traže poslodavci na području Koprivničko-križevačke županije.

Sudionici su aktivno sudjelovali u raspravi, a prikupljeni podaci i zaključci će se koristiti kao baza za prilagodbu postojećih programa osposobljavanja za zavarivače plinom i elektrozavarivače koje provodi Obrtničko učilište POUKA.

U sklopu projekta planirano je osposobljavanje 3 grupe elektrozavarivača (nezaposlenih i zaposlenih) koje će se realizirati prema programu prilagođenom potrebama metalske struke na području Koprivničko-križevačke županije.

Projekt „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ je odobren u sklopu IPA IV komponente Razvoj ljudskih potencijala u okviru natječaja „Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih“, a nositelj je Obrtničko učilište POUKA.

Vrijednost projekta je 70.945,92 € od čega je 63.957,75 € bespovratnih sredstava, tj. 90,15%, a provedba projekta i navedenih aktivnosti započela je 24. prosinca 2013. i traje 12 mjeseci.


Natrag
scroll to top