HOK i ZABA POTPISALI UGOVOR O POSLOVNOJ SURADNJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Hrvatski obrtnici imat će u 2014. mogućnost povoljnijeg kratkoročnog i dugoročnog kreditiranja temeljem ugovora o poslovnoj suradnji koji su potpisali Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka.
Kratkoročni krediti s povoljnijom kamatnom stopom odobravat će se za financiranje sezonskih poslova kao i ugovorenih poslova za isporuku roba ili usluga te financiranje potreba za obrtnim sredstvima, a dugoročni krediti mogu imati namjenu za financiranje trajnih obrtnih sredstava.
Kratkoročni krediti ugovaraju se na rok otplate do 12 mjeseci, dok je za dugoročne kredite rok otplate do 36 mjeseci uz mogućnost korištenja perioda početka do 6 mjeseci, koji nije uključen u rok otplate kredita. Naknade za obradu kreditnog zahtjeva iznose 500 kuna jednokratno, dok korisnici paket računa – model Partner za kratkoročne kredite ne plaćaju naknadu, a za dugoročne kredite ostvaruju popust na naknadu u visini od 50%. Korisnici paket računa – model Poduzetnik za kratkoročne kredite ostvaruju popust na naknadu u visini od 50%.

Natrag
scroll to top