PREDSTAVLJEN „PODUZETNIČKI IMPULS“ ZA 2014. GODINU I JAMSTVENI PROGRAMI HAMAG INVEST-a - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Organizatori predstavljanja Poduzetničkog impulsa su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, HGK Županijska komora Koprivnica i Koprivnički poduzetnik d.o.o., a u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta i HAMAG INVEST-om.

U srijedu, 26. veljače 2014. godine s početkom u 11 sati u prostorijama Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija Programa poticanja poduzetništva i obrta za 2014. godinu - „Poduzetnički impuls" i Jamstvenih programa HAMAG INVEST-a.

Predstavljanju se odazvalo oko 120 poduzetnika, obrtnika, predstavnika jedinica lokalne i regionalne samouprave te predstavnika potpornih institucija s područja Koprivničko-križevačke županije.

Prisutnima se uvodno obratio zamjenik ministra poduzetništva i obrta gospodin Dražen Pros koji je ukratko predstavio Program poticanja poduzetništva i obrta za 2014. godinu - „Poduzetnički impuls" i njegove ciljeve te ostale mjere Vlade Republike Hrvatske usmjerene poticanju poduzetništva i obrta.

Nakon predstavljanja Poduzetničkog impulsa predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG INVEST-a odgovarali su na pitanja poduzetnika i predstavnika jednica lokalne i regionalne samouprave, nakon čega je zamjenik ministra pozvao sve prihvatljive prijavitelje da prijave svoje projekte te da na taj način iskoriste bespovratna sredstva i učine svoje poslovanje što konkurentnijim.

Na samom završetku ovog događaja organizatori su pozvali sve prisutne koji odgovaraju uvjetima da sudjeluju na radionicama koje će potporne institucije organizirati kako bi im omogućile uspješnije prijavljivanje na ovaj Program.


Natrag
scroll to top