POZIV NA EDUKACIJU „TEHNIKE PRODAJE I PRODAJNE VJEŠTINE“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Edukacija će se održati u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u Koprivnici, Bjelovarska cesta 75 a, od 05. do 06. ožujka 2014.g. s početkom u 17 sati.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Obrtničkim učilištem POUKA organizira besplatnu edukaciju Tehnike prodaje i prodajne vještine za koju su sredstva osigurana iz programa Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“.

Edukacija je namijenjena obrtnicima, poduzetnicima te njihovim zaposlenicima i članovima obitelji koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine te na taj način sebi olakšati postizanje planiranih ciljeva.

Predavačica edukacije, mr.sc. Sanja Ostroški, ima dugogodišnje prodajno iskustvo širokog raspona te je trener i konsultant sa bogatim iskustvom u oblasti organizacije, marketinga i prodaje, a i sama je dugogodišnji poduzetnik, tako da na svojim seminarima i radionicama pored teoretskog znanja prenosi i praktična iskustva te objašnjava zašto su prodaja i uvjeravanje sastavni dio svakodnevne komunikacije i međuljudskih odnosa te da o njima uvelike ovisi uspjeh na privatnom i na profesionalnom planu, zbog čega je vrlo važno naučiti uspješno se prodati. Kojim se god poslom bavili, svakodnevno prodajemo nešto, i privatno i profesionalno – prodajemo ideje, ciljeve, projekte, pregovaramo o rasporedu godišnjeg odmora, plaće, povišice.

Prijavnica za sudjelovanje se nalazi u privitku ovog teksta.

Ispunjenu prijavnicu možete dostaviti osobno na adresu Bjelovarska cesta 75a, faksom na broj 048/623-408 ili e-mail obrazovanje-kc@hok.hr

Natrag
scroll to top