PISMENA PROVJERA U OKVIRU OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Polaznici programa osposobljavanja za elektrozavarivače, u ponedjeljak, 10. ožujka 2014. pristupili su 1. pismenoj provjeri znanja u okviru stručno-teorijskog dijela nastave.
Osposobljavanje se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a besplatno je za sve polaznike.

Prvi ciklus osposobljavanja pohađa ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije te su do sada odslušali polovicu nastavnih sati predviđenih u stručno-teorijskom dijelu programa.
Nakon završetka teorijske nastave, polaznici će početkom travnja krenuti na praktičnu nastavu koju će izvoditi partneri u projektu Marvin d.o.o. iz Koprivnice, Rasco d.o.o. iz Kalinovca i S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca.

U tijeku su prijave za 2. ciklus osposobljavanja za elektrozavarivače.
Pozivamo sve zainteresirane koji udovoljavaju uvjetima natječaja da prijavnicu i traženu dokumentaciju dostave osobno na adresu Obrtničkog učilišta POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica najkasnije do 20. ožujka 2014.

Više informacija o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji za prijavu možete pronaći na web stranici projekta: www.ou-pouka.hr, putem mail adrese info@ou-pouka.hr ili na broj telefona 048/624-476.


Natrag
scroll to top