ODRŽANE RADIONICE ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2014. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Informativne radionice o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2014.“ namijenjene poduzetnicima i obrtnicima s područja Koprivničko-križevačke županije održane su u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu.

Cilj radionica je bio informirati obrtnike i poduzetnike o mogućnostima kandidiranja projekata te postupku prijave za projekte u okviru Programa poticanja poduzetništva i obrta Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2014.“

Radionice su održane u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HGK Županijske komore Koprivnica i Koprivničkog poduzetnika d.o.o.

Radionicama je prisustvovalo oko 65 poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls" za 2014. godinu, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati, intenzitet bespovratnih potpora, uvjeti prijave te natječajna dokumentacija.

Poduzetnici i obrtnici su najveći interes pokazali za Mjere A1 – Mikro poduzetništvo i obrt, B1 – Malo i srednje poduzetništvo i obrt i D2 Obrazovanje za obrt.

Predavačice su isto tako prezentirale na koji način pristupiti popunjavanju prijavnog obrasca, a polaznici su imali priliku postavljati konkretna pitanja vezana uz vlastite projektne ideje.

Na kraju radionica svi su obrtnici i poduzetnici pozvani da koriste besplatnu savjetodavnu i stručnu pomoć potpornih institucija koje su ovu radionicu organizirale s ciljem što uspješnije prijave svojih poduzetničkih projekata na „Poduzetnički impuls 2014“.


Natrag
scroll to top