OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA PROVODI PROGRAM USAVRŠAVANJA ZA VODITELJA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničkog učilišta POUKA započela je nastava za prvu grupu polaznika koji se obrazuju za poslove voditelja za izradu i provedbu EU projekata.

Obrtničko učilište POUKA je izvođač nastave, a organizator LAG „Podravina“ kojemu su za navedeni program odobrena sredstva iz pretpristupnog IPARD programa, mjere 202 "Provedba lokalnih razvojnih strategija".

Program usavršavanja se provodi u trajanju od 156 sati, od čega je 80 sati stručno-teorijske nastave, a 76 sati vježbi. Ukupno 9 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije će kroz program usvojiti sadržaje iz sljedećih nastavnih cjelina: Uvod u upravljanje projektnim ciklusom i EU fondovi; planiranje projekta korištenjem logičke matrice; pisanje prijavnice i detaljno planiranje aktivnosti; izrada proračuna projekta; implementacija, monitoring i izvještavanje; studija izvedivosti i analiza troškova i koristi.

Nakon odslušane nastave i odrađenih vježbi, polaznici će pristupiti završnoj provjeri stečenih znanja i vještina te će im se po uspješnom završetku izdati Uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

U tijeku su upisi u program usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata te pozivamo sve zainteresirane da se prijave osobno na adresi Obrtničkog učilišta POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica. Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 048/624-476 ili mail info@ou-pouka.hr


Natrag
scroll to top