IMENOVANA VRŠITELJICA DUŽNOSTI RAVNATELJICE OBRTNIČKOG UČILIŠTA POUKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Upravno vijeće Obrtničkog učilišta POUKA imenovalo je gospođu Jasminu Sinovec iz Koprivnice za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Obrtničkog učilišta POUKA do imenovanja Ravnatelja/ice.

Jasmina Sinovec je profesorica geografije i do sada je obnašala dužnost Voditeljice obrazovanja u Obrtničkom učilištu POUKA. Pored poslova direktno vezanih uz provođenje obrazovanja i izradu obrazovnih programa prof. Sinovec se profilirala i kao vrstan stručnjak za pisanje i provođenje EU i nacionalnih projekata. Prof. Sinovec je najozbiljnija kandidatkinja da bude imenovana Ravnateljicom Učilišta. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije je 100%-tni vlasnik Obrtničkog učilišta, a trenutno su u postupku donošenja dokumenti koji reguliraju status Komore i to je jedini razlog što je odgođeno imenovanje gđe Sinovec ravnateljicom. Realno je za očekivati da će se to dogoditi u sljedećih 30 dana. Napominjemo da je dosadašnja ravnateljica gđa Melita Ivančić razriješena dužnosti Ravnateljice na osobni zahtjev. Upravno vijeće je prihvatilo njezin zahtjev i zahvalilo se dosadašnjoj Ravnateljici na njezinom doprinosu razvitku Obrtničkog učilišta od osnivanja do danas. Prof. Sinovec će preuzeti i poslove stručnog suradnika za obrazovanje u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije. Ova dva posla i onako čine jednu cjelinu koja se zove obrazovanje za obrtništvo i poduzetništvo ili obrazovanje u obrtništvu i poduzetništvu.


Natrag
scroll to top