OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA ZAVRŠILO STRUČNO USAVRŠAVANJE MONTERA SLOARNO TOPLOVODNIH SUSTAVA U VIROVITICI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ravnateljica Učilišta gđa Jasmina Sinovec i predstojnik Područnog ureda Virovitica g. Ivan Baborski svečano su uručili Uvjerenja o usavršavanju u prostorima Područne službe HZZ Virovitica.

Program usavršavanja uspješno je završilo 10 nezaposlenih osoba s područja Virovitičko-podravske županije. Program je u potpunosti financiran od strane HZZ Područne službe Virovitica putem Mjera aktivne politike zapošljavanja. Teorijska nastava i vježbe na opremi Obrtničkog učilišta Pouka odrađeni su u Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica. Dio praktične nastave odrađen je u obrtničkim radionicama u Koprivnici te u firmi Termoklima iz Nedelišća koja je registrirana za prodaju i montažu toplovodnih sustava.

Prije svečane podjele Uvjerenja ravnateljica gđa Jasmina Sinovec čestitala je polaznicima na uspješno završenoj izobrazbi te im zaželjela da se što prije zaposle. Istaknula je da ovime ne završava njihovo obrazovanje te da kroz rad moraju razvijati vještine kako bi postali što kvalitetniji u struci za koju su se školovali.


Natrag
scroll to top