ODRŽAN 17. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak 7. studenoga 2014. godine u sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardije Dijankovečkog svečano je otvoren 17. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici državne, županijske i gradske vlasti, obrtnici, gospodarstvenici predstavnici ustanova i udruga te brojni drugi posjetitelji. Prisutnima su se obratili gradonačelnik grada Križevaca i saborski zastupnik Branko Hrg, predsjednik HGK Županijske komore Koprivnica Miroslav Vitković te predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić. Sve je pozdravio župan Koprivničko-križevačke županije i predsjednik organizacijskog odbora Sajma Darko Koren dok je Sajam svečano otvorio ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Povodom otvorenja 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma izabrana je najstražarica Križevačke djevojačke straže Lucija Švec nakon čega je prikazano poznato krštenje mošta po „Križevačkim štatutima“. Nakon svečanog otvorenja sajma uslijedio je obilazak izlagača i njihovih izložbenih prostora.

Tijekom tri dana trajanja sajma održana je lutkarska predstava „Reciklirko u nevolji“ te edukativne radionice i prezentacije „Moj otpad, moja odgovornost“, „Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja“, „Kako uspješno voditi učeničku zadrugu“ i „Ruralni razvoj u RH 2014.-2020. i primjeri dobre prakse“.

Ove godine na sajmu je izlagalo 255 izlagača iz cijele Hrvatske ali i Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine dok je sajam tijekom njegova održavanja posjetilo preko 6.000 posjetitelja. Svoje proizvode i usluge posjetiteljima je predstavilo 98 obrtnika, 106 tvrtki, 25 OPG-a te 26 institucija i zadruga. Izlagački prostori nalazili su se u prostoru sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca na površini od 2.000 m? kao i na 1000 m? vanjskog prostora.


Natrag
scroll to top