HUMANITARNA MODNA REVIJA I REVIJA FRIZURA ZA MARIJETU BUGARIN - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ceh frizera Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Udrugom obitelji „Volim život“ organizira humanitarnu modnu reviju i reviju frizura koja će se održati 07.12.2014.g. u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica Marijeta Bugarin je djevojčica koja boluje od rijetke bolesti koja joj izjeda jednu stranu lica. Za potrebnu operaciju u SAD-u potrebno je oko 600.000,00 kn, a do sad je prikupljeno oko 350.000,00 kn. Na modnoj reviji će nastupiti četiri modna salona i kreatora predvođena Igorom Galašom (međunarodno priznatim kreatorom) i 22 frizerska salona iz Koprivničko-križevačke županije. Uz reviju će se prodavati tombola za koju će proizvode i usluge darovati obrtnici i trgovačka društva iz Koprivničko-križevačke županije. Cijena ulaznica i tombole iznosit će 20,00 kuna. Ukupan prihod će se uplatiti na račun Udruge obitelji „Volim život“.

Na reviji će nastupiti muška klapa „Koprivnica“,ženska klapa "Viva", mladi koprivnički sastav „Dostojevsky“, hip-hop grupa RHS Coolektiv i Športski plesni klub „Ritam“. Reviju pomažu „Komunalac“ Koprivnica (besplatna pozornica, pista i razglas), Srednja škola Koprivnica (besplatna sportska dvorana), „Baltazar“ (besplatni plakati), Radio Koprivnica (besplatna promidžba), „Bard“ vl. Davorin Bardek (razglas i rasvjeta) te brojni obrtnici i trgovačka društva svojim darovima za tombolu.

Pozivamo Vas da kupnjom ulaznice i svojom nazočnošću pomognete ovu akciju, a uključit se možete i pozivom na broj telefona 060/96-96-96 ili uplatnom na račun HR4423860021552001321. Ukoliko podržavate akciju plaćanjem na žiro-račun molimo Vas da nam dostavite dopis na e-mail ok.koprivnica@hok.hr kako bi mogli prezentirati rezultate akcije. Ulaznice se mogu kupiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Udruženjima obrtnika Križevci i Đurđevac, u Udruzi obitelji Volim život, frizerskim salonima koji sudjeluju u reviji (Koprivnica, Križevci, Đurđevac), a bit će i prigodna prodaja po drugim lokacijama.


Natrag
scroll to top