PREKO 1200 POSJETITELJA NA HUMANITARNOJ REVIJI FRIZURA I MODNOJ REVIJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Ceh frizera u suradnji s Udrugom obitelji „Volim život“ organizirali su reviju frizura i modnu reviju koja se održala u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica u nedjelju, 7.12.2014. godine.

Paralelno s revijom organizirana je tombola za koju su svoje proizvode i usluge darovali obrtnici i poduzetnici iz cijele županije. Istovremeno Obrtnička komora je pozvala obrtnike i poduzetnike da mogu i direktno uplatiti sredstva na račun Udruge koja vodi kampanju za pomoć Marijeti.

Na reviji su sudjelovala 22 frizerska salona iz Koprivničko-križevačke županije te 4 modna salona i modna kreatora. U tomboli je bilo osigurano 326 poklona koje je osiguralo oko 60 obrtnika i poduzetnika (među kojima su i frizerski saloni koji su sudjelovali u reviji).

Organizatori su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima ove humanitarne akcije:

od prodanih ulaznica ostvareno je 24.516,00 kn (1210 ulaznica x 20,00 kn + 316,00 kn darovi)
od prodanih tombola ostvareno je 6.520,00 kn (326 tombola x 20 kn)
na račun Udruge na naš poziv uplaćeno je 7.500,00 kn
Ukupno ostvareno u okviru ove akcije 38.536,00 kn.

Troškovi organizacije revije:

Plaćanje montaže pozornice i piste (student servis): platit će Obrtnička komora po ispostavljenom računu
Plaćanje razglasa i rasvjete 3.000,00 kn platit će Obrtničko učilište Pouka
Zahvaljujemo se svima koji su pomogli organizaciji ove manifestacije i omogućili da se ostvare ovakvi rezultati, a posebno zahvaljujemo: Srednjoj školi Koprivnica, Obrtničkoj školi Koprivnica, Komunalcu Koprivnica, Tiskari Baltazar, Zaštiti Jurenec, Bard audio Koprivnica, medijskim pokroviteljima (Radio Koprivnici, Radio Dravi, Glasu Podravine, Podravskom radiju).

Zahvaljujemo se sudionicima u programu koji su obogatili program: Klapi Koprivnica, Klapi Viva, glazbenom sastavu Dostojevsky i Športskom plesnom klubu Ritam.

Naravno da se zahvaljujemo svim obrtnicima i poduzetnicima koji su imali sluha za ovu akciju, a posebno frizerskim i modnim salonima koji su zapravo dali najveći doprinos da bi se ova manifestacija mogla održati.


Natrag
scroll to top