ODRŽAN 20. MEĐUNARODNI SAJAM GOSPODARSTVA, OBRTNIŠTVA I POSLOPRIVREDE – VIROEXPO 2015. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s PORA Razvojnom agencijom i HGK Županijskom komorom Koprivnica omogućila je i organizirala zajednički nastup obrtnika i poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 20. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - VIROEXPO 2015.

Izlagači na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije nastupili su na 110 m2 unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora. Troškove izlaganja izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije pokrili su organizatori, a nastup na sajmu sufinancirao se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS" Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

Sajam je trajao od 27. veljače do 1. ožujka 2015. godine na sajamskom prostoru VIROEXPO-a u Virovitici. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2015. proslavio je 20 godina održavanja i uspješnosti, a svečano ga je otvorila predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar Kitarović. Ovogodišnji sajam okupio je 379 izlagača iz 26 zemalja dodatno uključujući i mnogobrojne različite sadržaje u kojima su posjetitelji mogli uživati i sudjelovati.


Natrag
scroll to top