ZVONKO PECIKOZIĆ I DALJE NA ČELU OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 23. ožujka 2015.g. je održana konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije za mandatno razdoblje 2014.-2018.g.
Na sjednici je za Predsjednika izabran gospodin Zvonko Pecikozić, vlasnik obrta „Zid“ iz Đurđevca, dosadašnji predsjednik Komore. Predsjednik će predstavljati Komoru i u Upravnom odboru i Skupštini Hrvatske obrtničke komore. Zaključeno je da su ostvareni rezultati pod njegovim vodstvom dovoljno dobar argument da mu se povjeri još jedan mandat. Gospodin Pecikozić je zahvalio na povjerenju i založio se za zajednički rad koji je i do sada davao dobre rezultate.

Za Potpredsjednicu Komore imenovana je gospođa Irena Kovačić, vlasnica obrta „Svijet mašte“ iz Koprivnice, Predsjednica Udruženja obrtnika Koprivnica.

U Upravni odbor Komore imenovani su: Irena Kovačić, Darko Frankol i Marija Posavec iz Udruženja obrtnika Koprivnica, Jasna Preradović i Dragutin Neduhal iz Udruženja obrtnika Križevci te Damir Golubić i Franjo Andrašić iz Udruženja obrtnika Đurđevac.

U Nadzorni odbor imenovani su Ivana Sović iz Udruženja obrtnika Koprivnica, Marijan Huzjak iz Udruženja obrtnika Križevci i Damir Vincek iz Udruženja obrtnika Đurđevac.

Na prijedlog Predsjednika Komore Skupština Komore je jednoglasno podržala kandidaturu Dragutina Ranogajca za predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

Nakon provedenih izbora i imenovanja na sjednici je razmatrano Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2014. godinu. Jednoglasno je zaključeno da je Komora ostvarila dosta dobre rezultate u radu, a isto tako da je pozitivno financijsko poslovanje za svaku pohvalu. Posebno su važni ostvareni rezultati ako se uzme u obzir da je Obrtnička komora u 2014.g. radila u otežanim uvjetima zbog novog Zakona o obrtu i trostruko smanjenog komorskog doprinosa koji pripada Županijskoj obrtničkoj komori. Istaknuto je da se ovakvi rezultati mogu ostvariti samo upornim radom i partnerskim odnosom sa Koprivničko-križevačkom županijom, jedinicama lokalne samouprave, HGK Županijskom komorom Koprivnica i PORA razvojnom agencijom Podravine i Prigorja.


Natrag
scroll to top