PODUZETNICIMA PREDSTAVLJENI NATJEČAJI IZ OPERATIVNOG PROGRAMA KONKURENTNOST I KOHEZIJA 2014.- 2020. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko- križevačke županije, PORA Razvojne agencije i HGK- županijske komore Koprivnica organizirane radionice „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu” i „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP”

Obrtnička komora Koprivničko- križevačke županije, PORA Razvojna agencija i HGK- županijska komora Koprivnica identificirali su poduzetnike i obrtnike koji imaju najviše potencijala za apliciranje na navedene natječaje.

U petak, 22. svibnja 2015. godine u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica te u utorak 26. svibnja 2015. godine u prostorijama PORA Razvojne Agencije održane su prezentacije natječaja „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu" te „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP". Cilj Poziva je razvoj malog i srednjeg poduzetništva te razvoj novih kompetencija i stvaranje novih odnosno očuvanje postojećih radnih mjesta. Svrha prezentacija bila je upoznati poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije o navedenim natječajima, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije.

Zajedničkom suradnjom HOK Koprivničko- križevačke županije, PORA Razvojne agencije i HGK- Županijske komore Koprivnica kontinuirano će se pratiti objavljeni natječaji te obavještavati i savjetovati poduzetnici i obrtnici koji pokazuju interes za prijave projektnih prijedloga.


Natrag
scroll to top