ZAPOČELA PREDAVANJA ZA TRI GRUPE POLAZNIKA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA I USAVRŠAVANJA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište Pouka 1. lipnja 2015. započelo je s provođenjem izobrazbe nezaposlenih osoba u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Križevci.

Započela su predavanja za grupe programa osposobljavanja za poslove fasadera/ke za strojno žbukanje i priprematelje pizza i burekate program usavršavanja za poslove voditelja za izradu i provedbu EU projekata, a uskoro se očekuje i početak nastave grupe polaznika programa osposobljavanja za poslove elektrozavarivača. Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Križevci uputio je ukupno 36 nezaposlenih osoba na dodatnu izobrazbu u Obrtničkom učilištu Pouka kako bi stekli dodatna znanja i vještine koje će im olakšati pronalazak zaposlenja.
Svi polaznici će odslušati određeni broj sati teorijske nastave te nakon toga, ovisno o programu, odraditi vježbe i praktičnu nastavu u prostorima Učilišta te u licenciranim radionicama.
Nakon završetka teorijske i praktične nastave polaznici će polagati završne provjere te dobiti uvjerenja o osposobljavanju, odnosno usavršavanju.


Natrag
scroll to top