ODRŽANA PRVA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 18. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu 1. srpnja 2015. u Maloj vijećnici Grada Križevaca održana je prva sjednica organizacijskog odbora 18. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

18. Obrtnički i gospodarski sajam održati će se na već tradicionalnoj lokaciji sportske dvorane O.Š. Ljudevita Modeca u Križevcima od 6. do 8. studenog 2015. godine.

Na svojoj prvoj sjednici organizacijski odbor izabrao je direktora ovogodišnjeg sajma. Kao i protekle dvije godine ovu funkciju vršiti će Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Organizacijski odbor raspravljao je i o financijskom planu sajma te samoj organizaciji ove manifestacije. Predsjednik organizacijskog odbora i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren istaknuo je kako je prošlogodišnji sajam pokazao pozitivne pomake uvođenjem novih i zanimljivih sadržaja te kako u tom smjeru treba nastaviti i ove godine. Direktor sajma Božo Barać rekao je kako su razgovori sa potencijalnim partnerima već u tijeku i izrazio nadu da će Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije zajedničkim trudom svih organizatora ove godine biti još uspješniji.


Natrag
scroll to top