PROJEKT „HOĆU BITI VJEŠT(đ)AK“ ODOBREN ZA FINANCIRANJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava je nakon provedenog natječajnog postupka donijelo Odluku o financiranju projekta Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije „Hoću biti vješt(đ)ak.

Vrijednost projekta je 240.698,01 kn, a iznos bespovratnih sredstava 228.626,79 kn. Svrha projekta je povećati motivaciju učenika za upis u deficitarna obrtnička zanimanja te doprinijeti razvoju pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju. Kao motivaciju za upis u deficitarna zanimanja važno je naglasiti prednosti kao što su; mogućnost brzog zaposlenja, financijska neovisnost otvaranjem vlastitog obrta i sl. Aktivnosti u projektu uključuju motivacijske radionice za učenike i roditelje završnih razreda osnovnih škola, prezentacije cjeloživotnog učenja za učenike strukovnih škola i sudjelovanje na Obrtničkom i gospodarskom sajmu uz primjere dobre prakse.

Partneri u projektu su Obrtničko učilište POUKA i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja. Provedba projekta će trajati 12 mjeseci, a započinje nakon potpisivanja Ugovora o financiranju.


Natrag
scroll to top