ZAPOČELE PRIPREME ZA 18. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

18. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se od 6. do 8. studenog 2015. godine u Križevcima.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove je godine nositelj tehničke organizacije i koordinator aktivnosti, a suorganizatori su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Program sajma već tradicionalno bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekujemo nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. I ove godine vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da rezerviraju svoj izlagački prostor. Cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, te materijale za prijavu možete preuzeti u sekciji "Sajmovi".

Natrag
scroll to top