OTVOREN 23. ZAGORSKI GOSPODARSKI ZBOR - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 10. rujna 2015. godine Krapini je otvoren 23. Zagorski gospodarski zbor, najveća gospodarska manifestacija u Krapinsko – zagorskoj županiji.U organizaciji Obrtničke komore na sajmu u Krapini izlaže 12 obrtnika na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od 30 m2. Na sajmu su sudjelovali sljedeći obrtnici: KAMPI izrada suvenira vl. Zagorščak Darko, KUKI-PAL proizvodnja eko potpaljivača ogrijeva i sredstva za dimljenje pčela, vl. Vjekoslav Kukec, JARA,obrt za proizvodnju, trgovinu i preradu voća, vl. Davor Miklošić, MOBY DICK proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, vl. Darko Frankol, BIIA obrt za promidžbu, proizvodnju i trgovinu, vl. Ivan Bedeničec, Zajednički obrt za proizvodnju, usluge i izradu suvenira LASTERA, vl. Božidar Vurušić i Sanda Rakočević, BAČVARIJA LEDINSKI, obrt za proizvodnju proizvoda od drva, trgovinu i usluge, RESTORAN KLAS, vl. Mirjana Šeb-Čižmešija, EMBER, obrt za izradu suvenira, vl. Marko Solar TERRA, izrada unikatne keramike, vl. Ivana Hadžija te Obrtničko učilište POUKA. Uz navedene obrtnike na zajedničkom izlagačkom prostoru sudjelovalo je još dvadesetak poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije.
Sajamsku manifestaciju otvorio je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović,a a nazočni su bili i brojni drugi uvaženi gosti. Prilikom otvorenja okupljenim gostima obratio se i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren kao partner ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora. Župan Koren istaknuo je zadovoljstvo suradnjom s Krapnsko-zagorskom županijom te činjenicom što je upravo naša županija izabrana kao partner sajma. Isto tako, iskoristio je priliku te pozvao sve okupljene, izlagače i posjetitelje, da dođu na 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije.
Na ovogodišnjem Zagorskom gospodarskom zboru sudjeluje dosad najveći broj izlagača, njih 268. Osim izlagača iz Krapinsko – zagorske županije, sudjeluju i izlagači iz cijele Hrvatske te Slovenije, Mađarske i BiH. Manifestacija traje do 12. rujna, a na prostorima OŠ Ljudevit Gaj izlagače i posjetitelje očekuje bogat program kroz sva tri dana. Organizatori manifestacije su Županijska komora Krapina i Radio Kaj u suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko–zagorske županije, Krapinsko–zagorskom županijom i Gradom Krapinom, pokrovitelji Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske te Ministarstvo gospodarstva Republike Hrvatske, a partner ovogodišnjeg sajma jest Koprivničko-križevačka županija.


Natrag
scroll to top