ODRŽAN ZAVRŠNI ISPIT POLAZNIKA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA OBAVLJANJE POSLOVA FASADER ZA STROJNO ŽBUKANJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište Pouka u suradnji s HZZ Područnim uredom Križevci provodilo je program osposobljavanja nezaposlenih osoba za poslove fasadera za strojno žbukanje.

U ponedjeljak, 21. rujna 2015.godine, u prostorima Obrtničkog učilišta Pouka održan je pismeni dio ispita polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova fasader za strojno žbukanje. Praktični dio ispita održan je u utorak, 22.rujna 2015. godine u Kunovcu, a izvođač radova je bilo poduzeće Graditeljstvo Blažic j.d.o.o. Svi su polaznici pokazali vrlo dobro znanje i vještinu te uspješno položili stručno-teorijski i praktični dio ispita.

Osposobljavanje je provedeno za 9 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije. Cjelokupan program osposobljavanja realizirao se u trajanju od 275 sati, od toga su 76 sati teorijske nastave polaznici odslušali u prostorima Obrtničkog učilišta Pouka, a 99 sati vježbi u i 100 sati praktične nastave polaznici su pohađali kod izvođača graditeljskih radova koji su udovoljavali kadrovskim i materijalnim uvjetima propisanim u Nastavnom planu i programu. Izvođači praktične nastave bili su Komfort d.o.o., Graditeljstvo Vrabelj, obrt DANI-FAS, Stanogradnja-Anjoš i Marvik d.o.o.

Polaznicima će biti dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u elektronsku radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top