PREDAVANJE O IZMJENAMA U OPOREZIVANJU DOHOTKA I DOBITI U 2016. GODINI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i HGK –Županijska komora Koprivnica u suradnji s Poreznom upravom RH, Područnim uredom Sjeverna Hrvatska organiziraju prezentaciju o izmjenama u oporezivanju dohotka i dobiti u 2016.godini.


Spomenuta prezentacija će se održati u utorak, 26.siječnja 2016. godine, s početkom u 10.00 sati u prostorijama HGK-Županijska komora Koprivnica, Frankopanska ulica 3, Koprivnica.


Predavači, ujedno i porezni stručnjaci iz Porezne uprave gospodarstvenike će upoznati s promjenama u poreznom sustavu vezanim za izmjene Pravilnika o porezu na dohodak i Pravilnika o porezu na dobit objavljenim krajem prosinca prošle godine, a koje se primjenjuju od 01. siječnja 2016. godine.


Predavanje je potpuno besplatno i namjenjeno je prvenstveno knjigovođama, financijskim djelatnicima, obveznicima obračuna poreza na dohodak, odnosno dobit i svim zainteresiranima. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: hgkkc@hgk.hr ili tel: 048/674-560, zaključno do 25.siječnja 2016.godine.

Natrag
scroll to top