KORIŠTENJE PROSTORA RAZVOJNOG CENTRA I TEHNOLOŠKOG PARKA U KRIŽEVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Grad Križevci je nositelj projekta ´´Razvojni centar i tehnološki park Križevci´´ kojega sufinancira Europska unija putem Sheme dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013. Projektom RC i TP uspostavit će se Centar za poticanje malog i srednjeg poduzetništva iz sektora prehrambene, metaloprerađivačke, drvne i ICT industrije s naglaskom na tehnologije za obradu i doradu proizvoda te labaratorijska ispitivanja i istraživanja. Uz Grad Križevce, u provedbi projekta koji završava 30. rujna 2016.godine sudjeluju i projektni partneri Visoko gospodarsko učilište u Križevcima te Križevački poduzetnički centar d.o.o.


Razvojni centar i tehnološki park Križevci gradi se na prostoru od 8.490 m2 (u 5 objekata), od čega 3.175 m2 čini poslovni dio (upravna zgrada), a 5.315 m2 proizvodni dio (4 zasebne zgrade).


 Kako bi se prikupili podaci o potrebama budućih korisnika prostora RC i TP, Grad Križevci poziva sve zainteresirane pravne i fizičke osobe da iskažu interes putem Prijavnog obrasca kojeg mogu preuzeti u privitku te ga popunjenog poslati na adresu: : Grad Križevci, I.Zakmardija Dijankovečkoga 12, Križevci, sa naznakom „ISKAZ INTERESA ZA POSLOVNI PROSTOR –RC I TP“   ili putem web upitnika kojeg možete ispuniti OVDJE.


 U prilogu uz prijavni obrazac možete preuzeti javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Razvojnog centra i tenološkog parka u Križevcima.


Natrag
scroll to top