ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA I SKUPŠTINE OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 4. travnja 2016. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je sjednica Upravnog odbora i Skupštine Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.


Sjednice je otvorio i sve prisutne pozdravio predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije gospodin Zvonko Pecikozić. Na sjednicama su jednoglasno prihvaćeni zapisnici sa prethodnih sjednica, prošlogodišnje Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2015. godinu.


Iznesene su aktivnosti koje su provedene od zadnje sjednice. Tajnik Komore Božo Barać upoznao je sve prisutne s aktivnostima koje smo provodili i koje tek planiramo provoditi kroz nastupe na sajmovima. Posebno je istaknuo rad na projektima u kojima je Komora partner s posebnim naglaskom na projektu „Hoću biti vješt(đ)ak”. Ostale brojne aktivnosti organiziramo u suradnji sa jedinicama lokalne samouprave, Hrvatskom obrtničkom komorom, Udruženjima obrtnika i drugim POK-ovima, uz veliku potporu Koprivničko-križevačke županije. Spomenute su nedavno održane sjednice Cehova, Nadzornog odbora, sjednica Organizacijskog odbora Obrtničkog i gospodarskog sajma te nedavno održana Osnivačka skupština Klastera malih poduzetnika Koprivničko-križevačke županije.


Na kraju sjednica članovi Upravnog odbora i Skupštine iskazali su iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima i provedenim aktivnostima te izrazili nadu da će biti uspjeha i u 2016. godini.


 


Natrag
scroll to top