PREDSTAVLJENO GOSPODARSTVO KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU U MOSTARU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 12. do 16. travnja 2016. godine u Mostaru se održava 19. po redu međunarodni sajam gospodarstva, jedna od značajnijih gospodarskih manifestacija u regiji.


 


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s HGK Županijskom komorom Koprivnica, PORA Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja i Podravkom d.d. i ove godine organizirala je zajedničko predstavljanje obrtnika i poduzetnika. Na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode predstavlja 13 obrtnika.


Koprivničko-križevačku županiju predstavili su i brojni poduzetnici, predstavnici institucija i dužnosnici na čelu sa županom Darkom Korenom. Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije predstavljali su tajnik Komore Božo Barać i g. Miroslav Tremski.


Izložbeni prostor Koprivničko-križevačke županije posjetili su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, ali i članovi predsjedništva BiH, predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Crne Gore i brojni drugi uglednici iz političkog i gospodarskog života susjednih zemalja.


Već tradicionalno u sklopu ove manifestacije održana je i  svečana večera za brojne gospodarstvenike i političke uglednike, a kojoj je domaćin bila Koprivničko-križevačka županija.


Natrag
scroll to top