SILVIJA PORIĆ-SMOLEK DOBILA PRIZNANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 15. travnja održana je svečana sjednica Županijske skupštine u dvorani Domoljub, kojom je obilježena 23. obljetnica postojanja i rada Koprivničko-križevačke županije. Na sjednici su dodijeljena javna priznanja zaslužnim građanima i pravnim osobama s područja Koprivničko-križevačke županije pa je tako nagradu za doprinos ugledu i promociji naše Županije dobila gospođa Silvija Porić-Smolek, vlasnica obrta „Silvija Turist”. Uz pismenu nagradu koja je dodijeljena u obliku povelje u posebnoj grafičkoj obradi, stiliziranim slovima na podlozi i utisnutim grbom Koprivničko-križevačke županije, dodijeljena je i novčana nagrada u neto iznosu od 5.000,00 kuna.


Prijedlog za dodjelu spomenute nagrade dala je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije zajedno s Udruženjem obrtnika Koprivnica. Obrt radi uspješno i poznat je ne samo u našoj Županiji nego i u Republici Hrvatskoj, a i izvan Hrvatske. Danas u obrtu zajedno sa vlasnicom radi 6 osoba. Ovo je jedan od najpoznatijih primjera obiteljskog biznisa  koji ove godine slavi 20 godina uspješnog poslovanja.


Uz rad u vlastitom obrtu gospođa Silvija Porić-Smolek aktivna je i u strukovnim organizacijama kao što je Hrvatska obrtnička komora gdje u sekciji putničkog prijevoza aktivno sudjeluje u zastupanju interesa prijevoznika u putničkom prometu iz cijele Republike Hrvatske, a trenutno je i potpredsjednica navedene sekcije. Isto tako aktivna je članica u tijelima Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-kirževačke županije gdje volonterskim radom daje svoj doprinos prije svega prijevozničkoj branši, ali i rješavanju općih problema obrtništva i poduzetništva.


Natrag
scroll to top