RAZGOVOR S PREDSTAVNICIMA GRADA SUBOTICE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 27. travnja održan je radni sastanak u prostorijama Županijske uprave na temu buduće suradnje Koprivničko-križevačke županije s institucijama Hrvata u Subotici te sudjelovanje gospodarstvenika s područja Županije na sajmu u Subotici.


Uz predstavnike Grada Subotice, Blaška Stantića, člana Gradskog vijeća za područje obrazovanja i Sinišu Babičkovića, pomoćnika gradonačelnika za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj, sastanku su prisustvovali i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, župan Darko Koren, zamjenici Darko Sobota i Ivan Pal te direktor HGK Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj.


Tijekom sastanka razgovaralo se o gospodarstvenicima s područja Koprivničko-križevačke županije za koje je dogovoren nastup na 10. SuSajmu – Međunarodnom i regionalnom sajmu u Subotici koji se održava od 2. do 4. lipnja ove godine. Osim teme gospodarstva, dogovoreno je buduće povezivanje obrazovnih institucija s područja Subotice i naše Županije s ciljem zajedničkog provođenja projekata.


Natrag
scroll to top