U OBRTNIČKOM UČILIŠTU POUKA ODRŽANA JE SVEČANA DODJELA POTVRDA I UVJERENJA O STRUČNOM USAVRŠAVANJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 14. lipnja 2016. godine u Obrtničkom učilištu Pouka održana je svečana dodjela potvrda i uvjerenja o usavršavanju kandidata za poslove voditelja/ice za izradu i provedbu EU projekata.


Obrtničko učilište POUKA, uz neformalna obrazovanja provodi i obrazovanje u verificiranim programima koji se odnose na stručna osposobljavanja i usavršavanje. Do 31. prosinca 2015. godine u Obrtničkom učilištu POUKA program stručnog usavršavanja za „Voditelje za izradu i provedbu EU projekata“ uspješno je završilo 50 polaznika. Ovom prilikom promovirali smo 8 novih „Voditelja“. Formalnim obrazovanjem 58 visokoobrazovanih osoba iz Koprivničko-križevačke županije omogućeno je da Koprivničko-križevačka županija ima osposobljene kadrove za pisanje i provedbu EU projekata, što će  doprinijeti većem povlačenju sredstava iz Europskih fondova.


Voditeljima za izradu i provedbu EU projekata predsjednik Obrtničke komore Zvonko Pecikozić izrazio je čestitke i istaknuo da se nada da će svoje znanje iskoristiti za vlastitu dobrobit, ali i za dobrobit naše Županije. Župan Koprivničko-križevačke županije istaknuo je da Obrtnička komora zajedno sa Obrtničkim učilištem Pouka bitno pridonosi znanju novih voditelja te im poručuje da budu uporni i ustrajni u daljnjem učenju i radu.


Natrag
scroll to top