ODRŽANA SJEDNICA CEHA FRIZERA I KOZMETIČARA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 15. lipnja 2016. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održana je sjednica Ceha frizera i kozmetičara Koprivničko-križevačke županije.


Na sjednici se raspravljalo o temama sastanka Ceha održanog u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu. Aktualna problematika vezana je uz  zbrinjavanje otpada, dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju kao i razduživanje repromaterijala za koje su obrtnici dužni posjedovati odgovarajuće potvrde o njihovu provođenju. Na prijedlog predsjednice Ceha Martine Gregur, zaljučeno je da će Komora pribaviti ponude od pojedinih poduzeća kako bi se obrtnicima smanjili troškovi. Tajnik Božo Barać upoznao je sve prisutne sa projektom Hrvatske obrtničke komore „HOK ZNA“ koji ima za cilj kvalitetnije i povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora potpiše sporazume o suradnji, za sve one koji uredno plaćaju komorski doprinos.  


Također, jedna od tema bila je i organizacija putovanja i natjecanja na Europskom prvenstvu frizera i kozmetičara koje će se održati 11. i 12.rujna 2016. godine u Parizu.


Natrag
scroll to top